Letnji kamp

Letnji kamp

Većina ljudi iz tima Super junaka, profesinalno se bavi ski ili snoubord  instruktažom i realizovanjem ski kampova tokom cele zimske sezone. Svi mi jako volimo planinu, skijanje  i provođenje vremena u prirodi i tu ljubav prenosimo na decu i odrasle, koji nam dolaze da vežbaju. I sada čemu ovolika priča o skijanju kada su u pitanju letnji kampovi? 🙂 Evo odgovora.

Velika ljubav prema skijanju nas je navela da tokom leta pronađemo alternativu koja je najpribližnija skijanju. Pa smo izabrali disciplinu na rolerima Inline alpine slalom, koju takmičari koriste tokom leta kada nisu na glečerima za uvežbavanje tehnike. Inače, postoje i zvanična takmičenja (trke) u inline alpine slalomu, Svetska i Evropska prvenstva, Kupovi… itd.

Dakle, na letnjem kampu nudimo deci da nastave uvežbavanje ski tehnike pomoću Inline alpine slaloma, pripremamo ih za završnu revijalnu trku, tako da postoji i taj takmičarski momenat koji je deci jako važan i daje im motivaciju da vrednije rade na svojoj tehnici . Radimo i osnovnu obuku vožnje rolera, tako da su dobrodošli i početnici.

Kamp realizujemo u planinskim uslovima pa su u ponudi  i aktivnosti u prirodi gde se deca kroz planinarenje upoznaju sa prirodnim okruženjem mesta gde borave, stiču veštine kampovanja, snalaženja u prirodi, kao i druge kreativne radionice koje organizujemo u zavisnosti od toga šta nam priroda tog kraja nudi.

Druženje na vodenim površinama je u letnjem periodu atraktivno, pa iz tih razloga na letnjem kampu radimo i osnovni, srednji i napredni nivo obuke plivanja.:)

Termini održavanja kampova​

Sezona 2024.

Mokra Gora

Letnji kamp za decu uzrasta 7 - 12 godina

Termin: 23.06. - 29.06.2024.

Stara planina - Jabučko Ravnište

Letnji kamp za decu uzrasta 7 - 12 godina

Termin: 21.07. - 27.07.2024.

Stara planina - Selo Dojkinci

Letnji kamp za decu uzrasta 7 - 12 godina

Termin: 18.08. - 24.08.2024.

A evo kako je bilo na prethodnim letnjim kampovima...

Klikni na sliku za veći prikaz.